=

Itt kereshet szakembereink között.


KÉRDEZZEN TŐLÜNK

Freud és a Bölcső-hordozó Anyahajó - avagy Freud tényleg elszólta magát?
ÖT BÖLCSESSÉG INTÉZET ESEMÉNYAJÁNLÓJA
ÖT BÖLCSESSÉG INTÉZET ESEMÉNYAJÁNLÓJA
- 2017. 03. 10. 17:25

hajó.jpg

 Tudjuk, hogy az emberi psziché működésének léteznek olyan zugai, amelyek olykor kellemetlenül váratlan módon fedik fel magukat egy-egy nyelvbotlás ruhájába bújva.

 Vajon létezik az emberben olyan eredendő működés is, amit szívesen és bátran tár fel önmaga és a világ előtt? Vajon lehet-e, hogy a kellemetlen érzelmi helyzetek ruhái mindannyiunk számára egyformán jóleső érzéssel hordozói egy olyan anyaszült-meztelen igazságnak, amely a valódi boldogságról szól?
 
A Tibeti 5 Bölcsesség Energia Tanítás a nyugati ember számára is könnyen megvalósítható kontemplatív alapokra helyezve segít elérni egy olyan forrást, amely vallási és világnézeti hovatartozástól függetlenül eredendő békét, szeretetet, megbecsülést, tetterőt és belső menedéket jelent az élet leginkább drámai pillanataiban is. 
 
Mi az Öt Bölcsesség Energia bennünk?
 

Az eredendően bennünk rejlő öt alap bölcsességet nevezi a képviselt tanítás Öt Bölcsesség Energiának - hasonlóan a Hagyományos Kínai Orvosláson keresztül nyugaton már talán ismertebb Öt Elem tanításhoz, ami Öt olyan változó és bennünk-körülöttünk működő állapotról szól, ami az energetikai, érzelmi állapotainkon keresztül is kifejezésre jut.
 
Fontos, hogy lássuk: ugyanaz az energia megjelenhet zavaró érzelmek formájában, mégis mindig egy eredendő bölcsesség hordozója marad. 
 
Az elmélet nagyon egyszerű: feszült állapotban zavaró érzelmeket tapasztalunk, felszabadult állapotban ugyanazon energia bölcsesség aspektusát. 
 
A harag például mérhetetlen tisztánlátásra törekszik - csak éppen beszűkül a saját igazára. Amikor felszabadul, emelkedetté válik a látásmódja, és képes lesz mindenki érdekében az igazság harcosává válni.
 
A büszkeség, elválasztottsága ellenére az eredendő egység tapasztalásának élményét keresi - csak éppen nem mer valóban nyitott és szeretetteljes lenni, hogy megtapasztalja eredendő gazdagságát és teljességét. Amikor feloldódik, maga lesz a befogadás és boldogság megtestesítője.
 
A sort folytathatnánk, azonban - bár megnyugtató lehet hallani ezen tanításokat -  a fenti példákhoz hasonlóan puszta elméletek maradnának a valódi tapasztalás és megvalósítás helyett.
 
Mi a megoldás?

 
 A Wisdoms@Work képzéseken elsajátítható módszer, kizárólag koncepcionális megközelítés helyett az ember közvetlen tapasztalásaival dolgozik testi, érzelmi-energetikai és szellemi vonatkozásban egyaránt. Az elméleti megértés mellett, segít megtapasztalni, hogy elmei működésünk a bennünk rejlő eredendő bölcsesség öt arcának megjelenítője. 
 
Képessé tesz arra, hogy elfogadjuk: életünk zavarodott érzelmi látásmódja és tiszta bölcsessége elválaszthatatlan - ezzel teremti meg a valódi belső szabadság, az önzetlen magabiztosság és eredendő bölcsességünk kibontakoztatásának alapját. 
 
Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Próbáljuk ki akár ingyen!
 
A Five Wisdoms Institute (Öt Bölcsesség Intézet) magyarországi képviselete annyira bízik a módszer sikerességében, hogy minden résztvevőnek pénz-visszafizetési garanciát vállal. 

A Wisdoms@Work (Bölcsességek Gyakorlati Alkalmazása) Kontemplatív Képzési Sorozat első Modulja után, aki úgy érzi, hogy az ott tanultak nem adnak számára mélyebb belátást az emberi működésbe, visszakapja a képzés díját!
 
Időpont: 
2013. augusztus 23-25./26-30.
Bővebb info: www.facebook.com/fivewisdomshungary
Kapcsolatfelvétel és jelentkezések: 
fivewisdomshungary@gmail.com
2013. augusztus 5-ig 5% előregisztrációs kedvezménnyel!


Kép forrása: http://www.furrary.com/victoria-semykina

 

A blogbejegyzést ÖT BÖLCSESSÉG INTÉZET ESEMÉNYAJÁNLÓJA pszichológus küldte be, kattints ide, hogy megtekintsd a szakember adatlapját!

 

KÉRDEZZEN TŐLÜNK