=

Itt kereshet szakembereink között.


KÉRDEZZEN TŐLÜNK

A PszichológusKeresőn kizárólag a szakember által beküldött adatok jelennek meg. Ha az ellenőrzött szakember logót látja, azt jelenti, hogy a PszichológusKereső a következő információkat ellenőrizte le:

 

A szakember nevét, és elérhetőségeit (telefonszám, email cím, weblap cím)
A szakember bemutatta a diplomáját
A szakember bemutatta az összes -a PszichológusKeresőn megjelentetett- végzettségét igazoló dokumentumot

 

 

 

 

Amennyiben a PszichológusKeresőn megjelentetett információk közül Ön a valóságnak nem megfelelőt talál, kérjük értesítsen bennünket a kapcsolat@pszichologuskereso.hu email címen

 

Minden, a PszichológusKeresőn regisztrált szakember és Ön között folytatott kommunikációért Ön és a szakemberek felelnek.  A PszichológusKeresőn minden szakember a saját profilját kezeli, az oldalt üzemeltető Pszicho Consult Kft. semmilyen felelősséget nem vállal sem az Ön, sem pedig bárki más döntéséért, cselekedetéért, melyet a PszichológusKeresőn fellelhető adatok alapján hozott, illetve nem felelős a szakemberek által megjelentetett információkért.

A PszichológusKereső egy hirdetési oldal, nem egy eszköz, mellyel hitelességet, képzettséget, vagy képességeket lehet ellenőrizni. A PszichológusKeresőn való megjelenés nem tekinthető ajánlásnak.

 

KÉRDEZZEN TŐLÜNK