=

Itt kereshet szakembereink között.


KÉRDEZZEN TŐLÜNK

Ajánlott szakemberek

Az oldal alapítói (2010. október - 2015. április):

Sebő Ildikó
Györfi András

 

Alább összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket-válaszokat az oldallal kapcsolatban:

 Az OnlinePszichologia-ról:

A regisztrációról:

Belépés után:

A rendszer használatáról:

Technikai kérdések:

 

A OnlinePszichológiaről:


K: Mi az OnlinePszichologia?
V: Az OnlinePszichologia egy online szolgáltatás, mely segítségével a pszichológust keresők könnyen, gyorsan kereshetnek szakembert Magyarország területén.

K: Hogyan segít az ügyfélszerzésben a OnlinePszichológia?
V: A OnlinePszichológia egy kifejezetten a pszichológus, pszichiáter szakma igényei szerint felépített szakmai adatbázis! Az oldal funkciói a gyors, gyakori és alacsony költségű kliensszerzést támogatják. Ezek például a gyors ajánlatkérés lehetősége, blogok, hírek, tesztek, szakember értékelések. Az oldal folyamatos keresőoptimalizálását hozzáértő szakemberek végzik, ezzel biztosítva a keresőkben elért kedvező helyezést.
Az oldalt folyamatosan fejlesztjük regisztrált szakembereink visszajelzései, valamint saját tapasztalataink alapján, így szolgáltatási körünk egyre bővül, és napról napra több klienst tudunk közvetíteni.


A regisztrációról:

K: Ki és hogyan regisztrálhat a OnlinePszichológian?
V: Az oldalon minden pszichológus, pszichiáter, és ezekhez szervesen kapcsolódó területen (addiktológus, művészetterapeuta, stb.) dolgozó szakemberek regisztrálhatnak a regisztráció menüben megadott kötelező adatok segítségével. Regisztrációt indítani a jobb felső sarokban található "Pszichológus regisztráció" gombbal lehet.

K: Milyen előnyöket biztosít a regisztráció?
V: A szakember egy minőségi, online hirdetési felületen reklámozhatja magát, és praxisát. A OnlinePszichológia folyamatosan fejlődik, és hirdeti szolgáltatásait, ezzel nagyszámú érdeklődőt biztosítva a regisztrált szakemberek számára. Az oldalon a szakemberek ingyen küldhetnek be híreket (hirdetéseket), melyekkel intduló csoportjukhoz toborozhatnak tagokat, egyedi akciókra hívhatják fel a figyelmet. Az oldalon elhelyezett blogok vonzzák az érdeklődőket.

K: Mennyibe kerül a regisztráció? Vannak különböző csomagok?
V: Az oldalon két szintű regisztráció közül választhat a szakember. A linkekekre kattintva megtalálható a csomagok tartalma és ára is.

Prémium regisztráció
Ajánlatkérő regisztráció

K: Meddig érvényes a regisztráció?
V: A regisztráció érvényessége a választott csomagtól függ:
Alap regisztráció: Korlátlan ideig érvényes
Prémium regisztráció: Az éves díj befizetésétől számított 12 hónapon át érvényes, az érvényesség lejárta után a regisztráció automatikusan Alap regisztrációra vált. Az előfizetés lejárta előtt 30 nappal a rendszer egy emlékeztető levelet küld.

K: Hogyan hosszabbíthatom meg regisztrációm?
V: A kiválasztott regisztráció díját a Előfizetés menüben leírtak alapján tudja elutalni a OnlinePszichológiat üzemeltető Pszicho Consult Kft bankszámlájára.

K: Miért kell a rendelőm címét megadnom?
V: A rendelő címe alapján találják meg az érdeklődők a szakembert a keresőben, kerület/megye szerinti bontásban, illetve a rendelő címe szerint kapja meg az ajánlatkéréseket, valamint a Pszichológus válaszol! kérdéseit kerület/megye szerinti bontásban.

K: Hogyan törölhetem a profilomat a OnlinePszichológiaről?
V: A OnlinePszichológia segítségével kedvező áron találhat magának új klienseket! Ha mégis töröltetni szeretné magát az adatbázisból, az oldalon regisztrált e-mail címéről küldjön egy, a törlést kérő e-mailt a kapcsolat@pszichologuskereso.hu címre, amiben szerepel az Ön neve, illetve a OnlinePszichológian regisztrált felhasználóneve.

Belépés után:

K: Belépés
V:  Regisztrált felhasználóként belépni a főoldalon található Belépés menüponttal tud, miután megadta felhasználónevét és jelszavát.

K: Adataim menüpont
V: Az Adataim menüpontban tudja megadni, szerkeszteni profil információit, itt tud fényképet feltölteni magáról és rendelőjéről, vállalt problémaköröket beállítani, valamint belépési jelszót változtatni.

K: Ajánlatkérések menüpont
V: Itt kérheti le az új ajánlatkérések személyes adatait, és tekintheti meg a korábban már lekért személyes adatokat. (Csak Prémium előfizetőknek)

K: Statisztika menüpont
V: Célunk, hogy egy sikeres, a kliensszerzést támogató oldalt hozzunk létre. Ennek érdekében minden szakember egy kattintással ellenőrizheti, hogy hányan látogatták profilját a OnlinePszichológian.

K: Előfizetés menüpont
V: Itt találja meg az előfizetéssel kapcsolatos utalási információkat.

K: Kedvezmények menüpont
V: Regisztrált szakembereink számára olyan hasznos ajánlatokat gyűjtöttünk össze, melyek segítik a kliensszerzést, vagy kiemelkedően jó költségcsökkentő megoldások.

K:Kilépés
V: A kilépés gombra kattintva elhagyhatja az oldal belső, zárt tartalmi részét.

A rendszer használatáról:

K: Ajánlatkérések használata
V: Az ajánlatkérő segítségével a szakembert kereső személy egyszerre több, a megadott megyében lévő szakembertől tud ajánlatot kérni.
Miután e-mailben értesítést kapott róla, hogy új ajánlatkérés érkezett az Ön megyéjében, kérjük lépjen be a pszichologuskereso.hu -ra, és tekintse meg az ajánlatkérő adatait. Az ajánlatkérések menüben le tudja kérni az ajánlatkérő adatait, és arra saját e-mail címéről tud választ küldeni.

K: Blogok
V: Van saját, pszichológiai témájú írása? Küldje el nekünk a kapcsolat@pszichologuskereso.hu e-mail címre, és elhelyezzük az oldalon az Ön profiljával összelinkelve, így bármelyik blogolvasó megtalálja az Ön profilját. Blogbejegyzés beküldését egy hét főoldali megjelenéssel díjazzuk. A tapasztalat alapján a főoldalon megjelenő szakemberek adatlapjának látogatottsága 3-4x nagyobb, mint a főoldalon nem megjelenő szakembereké.

K: Hírek
V: Bármelyik, az oldalon regisztrált szakember ingyen küldhet be Híreket az oldalra. Ennek témája lehet egyedi akció, terápiás/önsegítő csoport indulása, illetve bármilyen, a szakember praxisához kapcsolódó, pszichológiai jellegű hír.

K: Tesztek
V: Folyamatosan bővülő teszt adatbázisunk a www.onismeretitesztek.hu címen is elérhető.
Bárki küldhet be tesztet! A beküldött tesztek kiértékelésében elhelyezzük a szakember adatlapjának linkjét, ezzel is honorálva munkáját, illetve egy héten át megjelenik a szakember a főoldalon. A tapasztalat alapján a főoldalon megjelenő szakemberek adatlapjának látogatottsága 3-4x akkora, mint a főoldalon nem megjelenő szakembereké.

K: Pszichológus válaszol:


Technikai kérdések:

K: Értesítést kaptam új ajánlatkérésről. Miért nem tudom lekérni az ügyfél adatait?
V: Kérjük ellenőrizze, hogy Ön rendelkezik-e Prémium regisztrációval. Az Ajánlatkéréseket csak Prémium regisztrációval rendelkező szakemberek tudják megtekinteni.

K: Lekértem az ajánlatkérő adatait. Mit írjak neki?
V: Tapasztalatok alapján javasoljuk, hogy minél személyesebb választ írjon az ajánlatkérőnek. A levélben a válaszon felül lehetőleg legyen benne minden elérhetőség, az óradíj, valamint -ha van a konkrét esethez kapcsolódó tapasztalat- egy kb. ülésszám (pl: …várhatóan 10-14 alkalom…). Felmérésünk alapján az ajánlatkérő kevésbé az ódadíj alapján dönt , sokkal inkább az üzenet személyes jellege határozza meg döntését.

K: Hogyan tudok a rendelőmről képeket feltölteni?
V: Rendelő képet csak Prémium előfizetők tudnak feltölteni (max 3db). Belépés után az Adataim menüponton belül megjelenik a képfeltöltés funkció. Itt kiválaszthatja a számítógépén tárolt fényképet, melyet fel szeretne tölteni, majd az oldal alján a mentés gombbal tudja véglegesíteni a választást.

K: Profilomban kitöltöttem minden adatot. Miért nem jelennek meg ezek az adatok a OnlinePszichológian?
V: Kérjük ellenőrizze, hogy Ön rendelkezik-e Prémium regisztrációval. A kibővített adatok csak Prémium regisztrációval jelennek meg a Pszichológuskerső adatbázisában.

K: Regisztráltam az oldalon. Miért utolsóként jelenek meg a szakemberek listájában?
V: Ön minden jel szerint Alap regisztrációval rendelkezik. A Prémium szolgáltatást igénybe vevők minden esetben az Alap regisztrációt használók előtt jelennek meg.

K: Regisztráltam az oldalon. Miért nem tudok belépni?
V: Kérjük ellenőrizze, hogy megerősítette-e az e-mailben kapott linkkel a regisztrációt! Amennyiben nem kapott regisztrációt megerősítő e-mailt, kérjük jelezze a kapcsolat@pszichologuskereso.hu oldalon.

 

Gyakorlati ötletek:

Használattal kapcsolatos kérdések:

 1. Mi az az ajánlatkérés és miért kapok értesítőt?
 2. Hogyan módosíthatom az adatlapomat?
 3. Hogyan tudok fényképet feltölteni a profilomba?
 4. Mit jelent a statisztika gomb?
 5. Hogyan fizethetek elő Prémium szolgálatásra?

 

Plussz szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések:

 1. Hogyan kerülhet ki profilom a főoldali kiemelt helyek egyikére?
 2. Hogyan küldhetek be blogbejegyzést?
 3. Miért jó, ha blogbejegyzést küldök be?
 4. Hogyan küldhetek be híreket?
 5. Miért jó, ha híreket küldök be?
 6. Van saját tesztem, beküldhetem?

 

K: Mi az az ajánlatkérés és miért kapok értesítőt?

V: Az ajánlatkérő egy hatékony, újszerű kliensszerző szolgáltatás. A potenciális kliensek a rendszeren keresztül ingyenesen küldhetnek a regisztrált szakembereknek ajánlatkérőt. Ebben leírják, hogy honnan keresnek szakembert, a problémájukat valamint elérhetőségüket. Ajánlatkérő előfizetéssel rendelkező szakembereink (200 kredit/ajánlatkérő áron) lekérhetik a potenciális kliens elérhetőségeit. A beküldött ajánlatok alapján az ajánlatot kérő kiválasztja a számára legszimpatikusabb szakembert, és felveszi vele a kapcsolatot.

K: Hogyan módosíthatom az adatlapomat?

K: Hogyan tudok fényképet feltölteni a profilomba?

K: Mit jelent a statisztika gomb?

K: Hogyan fizethetek elő Prémium, vagy Ajánlatkérő szolgálatásra?

K:  Hogyan kerülhet ki profilom a főoldali három kiemelt helyre?

V:  Két módon:

 • blogbejegyzés beküldésével, a következő kérdésben részletetett módon
 • teszt beküldésével

K:  Hogyan küldhetek be blogbejegyzést?

V:  A kész szöveget küldje a kapcsolat@onlinepszichologia.hu emailcímre. Adminisztrátorunk a legrövidebb időn belül elhelyezi az oldalon, az Ön profiljára mutató linkkel.

K:  Miért jó, ha blogbejegyzést küldök be?

V:  Értékeljük minőségi írásait! Minden bejegyzésért cserébe 7 nap főoldali profilmegjelenést biztosítunk. (évente max. 10, egymás után max. 2 alkalommal)

K:  Hogyan küldhetek be híreket?

V:  A kész szöveget küldje a kapcsolat@onlinepszichologia.hu emailcímre. Adminisztrátorunk a legrövidebb időn belül elhelyezi az oldalon, az Ön profiljához kapcsolva.

K:  Miért jó, ha híreket küldök be?

V:  Hírekkel kiemelten reklámozhatja praxisát, akciókat, csoportokat hirdethet.

K: Van saját tesztem, beküldhetem?

V: Természetesen igen! Díjazzuk a beküldött teszteket! Minden beküldött teszt kiértékelésében elhelyezzük a beküldő profiljának linkjét, és 7 nap főoldali kiemelést adunk ajándékba!

 

KÉRDEZZEN TŐLÜNK

Ajánlott szakemberek